‘Je kijkt in je kast, wat moet je aan?

Je wilt de beste versie van jezelf laten zien en je weet dat de meeste mannen van hakken houden, dus dat is wellicht een goede optie. ‘You only get one chance to make a first impression.’Stel jezelf toch even de volgende vraag: wat is het doel van deze date? Hoe wil je jezelf presenteren? Wat voor indruk wil je maken? Super sexy? Als jij je super sexy kleedt dan zal dat ook zijn eerste indruk zijn. Even visualiseren: hij zit in een bar en jij komt binnen. Je bent voor de uitdagende uitstraling gegaan, hakken ”en je je bovenste knoopje net iets verder open dan normaal. Stap voor stap kom je op hem af, hij ziet jou en wat denk je dat hij denkt?

Zozo, wat een leuke vrouw, lijkt me heerlijk om samen met haar die mooie safari te maken in Zuid-Afrika, perfecte uitstraling daarvoor. Of: dit is mijn ideale snowboardmaatje, lijkt me helemaal te gek. Ik denk het niet. Het eerste wat hij denkt is: hoe is krijg ik deze vrouw in bed? Wat een heerlijke uitstraling! Hij is al opgewonden zonder dat je ook maar iets gezegd hebt. Dat zijn de eerste signalen die hij opslaat op zijn harde schijf, daar kan hij niks aan doen, dat gaat automatisch. Je straalt namelijk seks uit en dat pakt hij op. Is dat wat je wilt? Als het antwoord ja is, dan moet je het vooral zo doen.’

‘En natuurlijk is het spannend om je sexy te kleden voor een man.

Maar moet dat op de eerste date, of wil je nog iets bewaren voor later? Ben jij liever zijn cadeau dat hij heel langzaam mag uitpakken? Zorg er dan ook voor dat er een logische opbouw is. Een man, en zeker een Nederlandse man, is toch over het algemeen wel het type van doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Hoe normaler je overkomt des te aantrekkelijker je voor hem bent om een serieuze relatie mee te starten. Want dat was toch je doel?

Kijk, als je gewoon een paar weken wat wilt aanklooien of zin hebt in een one night stand, prima. Geniet ervan, maar verwacht dan ook niet meer dan dat. De man zit dan in een andere flow en komt daar niet zo gemakkelijk uit. Het is zo wel genoeg voor hem, leuk en seks. Komt dat dan puur en alleen doordat je zo gekleed was tijdens die eerste date? Het antwoord is een hele dikke ja. Hij ging op de eerste indruk af en dat kun je hem niet kwalijk nemen.

Maar wat moet je dan wel aantrekken? Sowieso iets waar jij je prettig bij voelt, kleding en schoenen waar je zelfvertrouwen in hebt, dat is belangrijk.’

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest