Zou het niet fantastisch zijn als je ergens een mooie zaal kon betreden waar supersonische computers stonden met hele, hele speciale sofware… En in de zaal ernaast waren mannen, allemaal mannen in alle soorten en maten, kleuren en smaken. Je gaat achter de computer zitten en voert al je wensen in qua soort, lengte, kleur haar, hobby’s en alles wat je maar kunt bedenken bij de ideale man en… hoppa!

Na een muisklik om alles in te voeren zwiept de deur open en daar staat hij, de perfect match!

Jouw ideale man! En hand in hand lopen jullie dat gelukkig leven in.

Haha. Totale onzin natuurlijk want we weten allemaal dat het zo niet werkt. Om te beginnen heeft liefde niets te maken met een wensenlijst, een mens is geen pakketje dat je online kunt bestellen. Het is mooi meegenomen als het een en ander overeenstemt met wat je leuk vindt, maar dat heeft niets met liefde te maken en al helemaal niet met een serieuze langdurige relatie.

Komt bij dat er geen enkele plek op aarde is waarvan je van te voren weet dat je daar die perfecte man, die ene leukerd, zult ontmoeten. En op internet al helemaal niet (want waar is internet eigenlijk?) Er is geen juist café, geen single feestje, geen festival, of andere gelegenheid waar cupido gegarandeerd zal toeslaan. Ook op internet is er geen juiste weg, al wemelt het van de tools en social media. Het perfecte platform is er niet. Het is gewoon altijd een kwestie van geluk, van toeval, van timing en ga zo nog maar even door.

Je grote liefde kun je overal ontmoeten, op een aardse plek, via net dat ene klikje of die ene swipe.

Is het veel werk? Gaat het allemaal vanzelf?

Ja, het is veel werk en nee, het gaat niet vanzelf.

Je moet zelf zorgen voor een actief leven waarin dingen gebeuren en waar de liefde kan toeslaan. Alleen jij kunt dat organiseren, er is nu eenmaal niemand anders die dat even voor je regelt.

Is er dan echt geen mysterieuze, geheime plek waar die leuke mannen komen?

Jawel, die plek is overal waar jij bent. All over the world dus! Vraag voor de grap maar eens aan tien vriendinnen waar zij ooit hun man hebben ontmoet.

Bij de bakker.

Toen ik net van Tinder afwilde.

Midden op zee.

Bij de kiosk.

Bij mijn oma.

Op de kleuterschool.

Onderaan de Mount Everest.

Op de camping

Via twitter

In de sauna.

Dat is dus ook meteen het antwoord op de vraag waar je die leuke mannen kunt ontmoeten. Elk moment van de dag op iedere willekeurige plek, of op welk digitaal platform dan ook.

Niks geheime plek dus! 

Leef het leven zoals het is en doe er alles aan om het leuk te maken (met of zonder man).

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest