‘Wat is de gouden tip?

Waar komen ze?

Ach, hoe mooi zou het zijn als je die magische locatie zou kennen, de plek waar al die leuke mannen komen en waar de jackpot al voor je klaarstaat. Helaas, die plek bestaat wel, maar alleen in het sprookjesbos. Jammer.

Dus toch maar beter digitaal daten?

Laat ik het maar verklappen: ze zijn overal, die leuke kerels. Vraag voor de grap maar eens aan tien vriendinnen waar ze hun droomprins hebben gevonden (als ze die hebben gevonden dus). Wat denk je, allemaal via Tinder, e-matching, Parship? Welnee. Je krijgt tien verschillende antwoorden. Op een reünie, bij de Chinees, op een concert, de sportschool, op straat, in de kerk, op Schiphol, in het café, bij vrienden thuis of tijdens vakantie. Daar heb je het, je eigen marktonderzoek. Er is geen magische plek waar Mr. Right op je zit te wachten, maar hij is wel overal. Op ieder moment van de dag, op elke plek kun jij je droomprins tegenkomen. De grote vraag is alleen: ben jij er klaar voor? En wat ga je dan doen? In mijn blog De Snoepjeswinkel lees je daar meer over…’

Natuurlijk vraag je het mij ook, hoe ben ik vrouwen tegengekomen? Nou, overal. Bij de kapper, in het vliegtuig, op een houseparty, op een terras, bij Maison de Bonneterie (bestaat niet meer dus daar hoef je niet naartoe), via een blinddate, tijdens een tennistoernooi, in de sauna. Overal zijn mensen, overal zijn kansen.

Tot slot: hoe chiller jij bent, hoe groter de kans op een klik.

Als je je alleen focust op single feesten, voor de hand liggende locaties en gelegenheden om een partner te vinden, dan druipt het er ook vanaf dat je naarstig op zoek bent. En dat hele desperate, nee, dat vinden mannen niet aantrekkelijk, dus dat vermindert je kans op een langdurige relatie.

Juist door je niet onder zoekende singles te begeven word je relaxter.

Waarom? Omdat je dan op een bredere manier geïnteresseerd raakt in mensen, dat gaat vanzelf. En dat maakt je stukken leuker dan wanneer je rondloopt met een bordje op je voorhoofd:

‘Wie wil mij?’

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest