Ik coach veel vrouwen die niet meer geloven in de liefde, en dat is erg jammer.

Vaak zorgt een nare ervaring in het verleden ervoor dat sommige vrouwen de hoop hebben opgegeven. Terwijl ze misschien wel heel graag een nieuwe relatie willen aangaan. In sommige gevallen liet de relatie of break-up zo’n groot litteken achter dat vrouwen zelfs een soort woede voelen tegenover mannen. De generalisering Ze zijn allemaal hetzelfde. Ze willen maar één ding en dat is seks! is dan een veelgehoord argument. Maar, en er is een hele grote ‘maar’, als je de hoop opgeeft, geef je dan niet ook je enige houvast voor een gelukkige relatie op?

Ontneem je jezelf dan niet de kans om tóch die ene leukerd te ontmoeten met wie het wel klikt?

Het begint allemaal bij jezelf; bij écht geloven dat het voor iedereen mogelijk is en dat ook jij die ware liefde verdient! Waarom lijkt het spreekwoord Op ieder potje past een deksel nou zo passend. Je hebt het vast wel eens meegemaakt: een vriendin die ineens iemand heeft ontmoet en nu een gelukkige relatie heeft. Waarom zij wel en jij niet? Een pijnlijke gedachte die je niet 1, 2, 3 uitzet. Toch is het belangrijk om kracht te halen uit geloven. Geloven in de liefde, en nog belangrijker, geloven dat het ook voor jou mogelijk is! Leer wel van het verleden, en spreek het uit bij nieuwe ontmoetingen. Bepaal voor jezelf wat je nou écht wil en handel daar ook naar. Zoek je een serieuze relatie? Dan zul je niet veel succes hebben als je doel een one-night stand is – hoe romantisch ze het in films ook maken. Jij bepaalt de regels, niemand anders.

Houd daaraan vast en wees duidelijk, zo voorkom je een hoop gedoe. 

Wat is nou de moraal van dit verhaal? Blijf in de liefde geloven, dan straal je dat ook uit. Neem nou bijvoorbeeld Facebook: wanneer je eigen tijdlijn vol negativiteit staat, zul je in het dagelijks leven ook zo overkomen. Als je volgers alleen de negatieve momenten meekrijgen, dan krijgen ze een verkeerd beeld van je. Kijk voor de grap maar eens naar succesvolle, positieve mensen; die hoor je weinig klagen. Weet je waarom? Ze creëren voor zichzelf een leuk leven, mét alle ups en downs. Laten we eerlijk zijn; die hebben we allemaal.

Je zal zien dat jij ook die balans kan vinden en dat vanuit het niets die leuke man je pad zal kruisen.

 

 

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest