Dat is toch wat je het allerliefste wilt!

Net als iedereen ben je wel eens echt verliefd geweest, tot over je oren. Weet je het nog, zie je het nog voor je? En, wat gebeurde er allemaal, vooral in het begin? Als ik dat nu aan mensen vraag, krijg ik van iedereen hetzelfde antwoord. ‘Wat was het bijzonder en mooi, alles ging vanzelf en er was totaal geen gedoe. Kon ik dat nu maar weer meemaken, wat lijkt me dat heerlijk…’  Logisch natuurlijk, want het is ook een heel speciaal en opzwepend gevoel, zo in elkaar op te gaan, aan niets anders te kunnen denken en lekker een beetje van de wereld te zijn.

Verrukkelijk en intens!

En vooral geen gedoe ☺ Precies! Hoor je wat je zegt. Geen moeilijke appjes of gesprekken. Geen berichtjes over druk druk druk, sorry geen tijd om af te spreken. Geen tijd? Wat nou geen tijd… de tijd was van jullie en desnoods sloeg je een nacht slaap over. Zolang je maar bij elkaar kon zijn, dat was alles wat je wilde. Denk daar maar eens aan als het nu met een potentiële lover niet lekker loopt, als het allemaal moeizaam gaat.

Alleen al het maken van een afspraak is dodelijk vermoeiend.

 Dagen, soms wekenlang appen voordat hij eindelijk eens doorkomt met een voorstel. En dan moet jij blij zijn? Lijkt me niet. Denk op die momenten vooral terug aan die verliefdheid, want dat is nog steeds wat je wilt. Iemand die in de fik staat en niets liever wil dan jou zien, jou spreken, bij jou zijn.

Niks wekenlang suffe berichtjes, weg ermee!

Want als het aan het begin al zo moeizaam gaat, hoe denk je dan dat het na een jaar zal zijn? Dat gaat niet gezellig worden, neem dat maar van me aan. Tenzij je natuurlijk zelf een moeilijk en lastig persoon bent. Dan passen jullie mooi bij elkaar, maar of het er dan leuker op wordt?

Ik heb het wel eens vaker gezegd. In de eerste paar weken worden de kaarten geschud (Hoofdstuk 3 in mijn boek). En jij mag zelf bepalen wat je daarmee doet. Moeizaam en lastig in het begin betekent een moeizame en lastige relatie op termijn. Vlot en leuk in het begin garandeert veel en veel meer kans op een vlotte en leuke relatie.

Zijn die vlinders er niet, ook niet een heel klein beetje? Verdoe je tijd dan niet, want je leeft maar één keer!

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest