Hi Diederik,  Ik heb vandaag heerlijk in het zonnetje jou boek gelezen. Zal eerlijk zijn ,voor de tweede keer. De eerste keer zat ik nog in zo'n modus van mijn tijd komt wel, heb het prima naar mijn zin alleen. Ben een zelfstandige vrouw. Dankzij jou boek me bewust van bepaalde handelingen en denkwijze van wij "vrouwen " geworden. Vandaag heerlijk op het strand in het zonnetje met een totaal andere houding gelezen En yep ,het is zo herkenbaar en mijn visie in het "opzoek zijn naar ......" Dat het bewust kiezen en genieten niks mis mee is Thanks ! Groetjes Erica

Erica de Widt

Onderneemster

“Duidelijk, verhelderend, inzichtgevend maar vooral een openbaring. Het is allemaal niet zo ingewikkeld, we maken het ingewikkeld. Daten wordt door Diederik weer leuk en ontspannen! Had ’t boek overigens binnen 2 dagen uit!”

Sabrina van Westerlaak

Begeleider bij Gedrachtsproblemen

Het bestaat echt! Die van mij kwam na het lezen van jouw boek zo ineens om de hoek. En nóg iedere dag denk ik hoe kan dit ...en weet je wat ik jouw allergrootste tip vind die voor mij heeft gewerkt? Gooi je lijstje overboord! Daar heb je namelijk helemaal niks aan.

Astrid van der Scheer

Onderneemster

Hoi, ik ben inmiddels jou boek aan het ervaren zo noem ik het maar, ik lees hem kris kras door elkaar heen sommige stukjes sneller dan ander 2 keer dan ga ik daar over nadenken het zelf terughalen en denk ik oja tuurlijk! Dus het zal wel even duren voordat ik het uit heb..dus al met al dankje voor deze ervaring 😊

Sjalene Pallada

Kapster

Wil graag iets met je delen.

Ik heb je boek gelezen. Voor mij is dat een unicum. Headliner in de krant van vandaag: Wonder voltrekt zich in Breda. Tamara Puffer heeft een boek uitgelezen. Tot nu toe heb ik namelijk geen boeken uitgelezen, want de schrijfwijze kon mij niet meenemen in het verhaal en dan haak ik af. Ik kom meestal niet verder dan de eerste paar bladzijde en ben er dan klaar mee.
Waarom? Als ik na moet gaan denken kost het me meer energie dan het me oplevert.

Je raadt het al.
Ik heb je boek uitgelezen.

Mijn mind zou dit boek niet als eerste van de plank hebben gehaald, maar als mijn
hart iets ingeeft dan wordt het een ander verhaal.

Dank je wel Diederik voor het schrijven van dit boek en je bijdrage aan mijn ontwikkeling hierdoor.

Ben verwonderd.

Tamara Puffer

Zangeres

Diederik ik vond je boek ook geweldig om te lezen! In één ruk uitgelezen en zo openhartig en vrolijk. Geeft inzicht in het “brein” van de man. Iedere vrouw moet je boek lezen. Door ander inzicht (wat vindt de man belangrijk en wat niet ) is de vrouw beter voorbereidt en kan ze daardoor op een veel relaxte manier een relatie aangaan met de man. Je boek veranderde mij.. Heel benieuwd naar je volgende boek.

Mieke Beernink

Praktijkondersteuner

Voor mn verjaardag kreeg ik van de schrijver zelf, Diederik van Maren zijn boek opgestuurd. Leest echt heerlijk weg, ook als je niet single bent! Aanrader voor Sinterklaas of Kerst. Aan wie zou jij m geven?

Esther Duller

Producer - redacteur

“Boek is super! Date Nr 4 met dezelfde heer!!! Heb hersteld wat ik date Nr 3 zei dankzij boek ... lijstje weg...nogmaals dank je wel! Ook 6 weken gestopt met roken! Blij dat het boek nu uit is.! Nieuwe handleiding ”

Selma Ergun

Horecamedewerkster

“Diederik van Maren wat een geweldig boek! Alles heel direct & open beschreven met een vleugje humor. Ik heb het gevoel dat ik jou en mannen beter heb leren kennen. Een aanrader voor iedere (single) vrouw!”

Chareen Zinhagel

Docent Nederlands

“Hij staat altijd voor mij klaar en geeft mij duidelijk en zeer direct advies hoe een man denkt”

Pascalle van Kessel

Onderneemster

Eindelijk tijd gehad in mijn drukke leventje om je boek uit te lezen! Super leuk, eerlijk, heerlijk met een vleugje humor. Ik ga zeker jouw tips gebruiken! Bedankt Diederik, zoals ik al eerder zei; je hebt er een fan bij!

Diana Vlemmix

Zorgcoach

Hoi Diederik, ik heb je boek bijna in 1 x uitgelezen en heb er van genoten.
Zoveel herkenbare dingen waar ik nog van kan leren, maar ook dingen die ik nu al toepas, zoals het eerste contact maken.
Ik denk dat ik het wel aardig snap na 25 jaar niet meer gedate te hebben 😉.

Diana van Norden

Administratief medewerkster

Hi Diederik, ik heb je boek gisteren in de bus ontvangen. Nadat mijn 2 schatjes naar bed zijn gegaan, ben ik er heerlijk voor gaan zitten en in 1 ruk uitgelezen 🙊 Je boek is heerlijk nuchter, makkelijk leesbaar, herkenbaar en bovenal puur en de passie die je hebt beleeft aan het schrijven hiervan is ervan af te lezen. Heel mooi. Ik heb ook onwijs gelachen. Mijn complimenten!

Hakima Akhaloufi

Visagiste

Helaba! Leuk boek, leest heel vlot en er zaten zeker een aantal voor mijn situatie heel bruikbare tips in ! Bedankt en nog veel succes . Grtjs

Anneliese Simoens

Advocaat

“Wat een heerlijk boek!” Na jou op je boekpresentatie ontmoet te hebben heb ik dit boek ook direct gekocht ........en zoals vele in 1 x uitgelezen! Tijdens het lezen viel ik continu in verbazing hoe ik mezelf herkende en jouw schrijven al was ik duidelijk niet opzoek en deed ik niet aan daten.....(misschien wel uit zelfbescherming en was de hoop er wel iemand te ontmoeten..) Nu paar maanden later is hij toch ook spontaan voorbij gekomen, durfde het bijna niet aan en stelde mij weer bijna op zoals jij beschreef. Gelukkig ben je altijd bereikbaar en vroeg jou persoonlijk om advies die ik dan ook ten goede nam en nu ben ik toch al 4 weken gelukkig samen met mijn kindjes en nieuwe man in mijn leven.... Mooiste van alles is..”ik durf het gewoon weer aan!” Bedankt Diederik

Kimmie Dusbaba

Onderneemster

Hi Diederik,
Je boek is uit hoor!
Het is zo herkenbaar wat jij schrijft. Ik ga met jou tips aan de slag. Met name de manier van denken bij mannen heeft me wakker geschud.
Dank voor je tip om het boek te lezen.😀.
Groet Corine

Corine Hogewoning

Administratief Medewerkster

“Hij staat altijd voor mij klaar en geeft mij duidelijk en zeer direct advies hoe een man denkt”

Joyce Humblet

Research consultant

“Dit heeft mij zo geholpen, ik begrijp nu hoe mannen denken tijdens het daten, inmiddels ben ik ten huwelijk gevraagd en ga in 2018 trouwen”

Andja B.

Marketing manager

Diederik, zoals beloofd een review op je boek 😊
Om te beginnen is de cover van je boek wel een eyecatcher , goed gevonden om de S in het rood te zetten. Het valt op, en in de boekenwinkel kijk je er niet naast!
Daarnaast is het een heerlijk boek om te lezen, het kost echt moeite om hem niet in 1x uit te lezen…..ik heb de gewoonte om ’s avonds nog gezellig in mijn bed te lezen…..maar het was een gevecht met ofwel doorlezen ofwel s’ morgens mijn wekker te verwensen….dus ik heb er 3 dagen over gedaan 😊
Fijn dat de schrijfstijl zo eenvoudig is, en je voelt dat het recht uit het hart geschreven is, leuk dat je ook wat privé delen verteld, dat maakt het voelbaar, herkenbaar en echt.
Wel fijn om te lezen dat jij toch hier en daar bepaalde dingen net iets anders bekijkt dan andere dating coaches, of single coaches. Eén van die zaken is het ‘hard to get’ , wat was ik blij om te lezen dat je beter jezelf kan zijn en best gewoon normaal reageert. Het is iets waar ik zelf best moeite mee had om “hard to get” te reageren, ik ben wie ik ben, en wil me zeker nooit anders voordoen.

Waar heb ik dan best wel met te maken of mijn ervaring: mannen vinden mij best een leuke, mooie, intelligente, sensuele, toffe, vrouw en willen heel graag al snel meer dan even gezellig kennismaken. Ik merk dan dat al deze mannen, net zoals mezelf, een rugzak hebben. Echter bij velen is het “verleden” niet verwerkt wat resulteert in je niet kwetsbaar durven openstellen en te gaan voor een echte relatie. Ze willen dus wel de seks en willen in een “relatie” maar net gaan tot het punt waar ze niet kwetsbaar zijn zodat ze zeker niet opnieuw pijn gedaan kunnen worden. Zelf heb ik niet makkelijk een klik met een man, maar als die klik er dan wel is mond het bijna altijd uit in: “Een relatie zit er niet in en het ligt niet aan u hoor , ik ben een moeilijke op dat gebied , bang om mij terug te verbinden waarschijnlijk.” En dat verbinden is nu net wat er juist moet zijn toch?
Jouw advies om zeker te blijven daten, en zo nieuwe ontmoetingen te hebben vond ik ook fijn om te lezen. In mijn omgeving wordt vaak gezegd dat ik moet stoppen met daten want vroeg of laat komt er wel iemand op je weg!! Dit advies maakt mij soms heel verdrietig, het geeft mij het gevoel dat ik niet goed bezig ben. Dus dankjewel dat jij er net anders over denkt.
Dus, ik vind je boek echt super tof en zal het zeker aan anderen adviseren 😊
Wel benieuwd waar je volgende boek over zou kunnen gaan.
Lieve groetjes

Johanna Thierfeldt

Oncology Nurse

Goed onderwerp de verschillen tussen M/V, zou op school verteld moeten worden. Zou heel wat scheidingen voorkomen kunnen worden.
Mooi dat je een bijdrage leverd aan relatieland👍 Werk hier al 30 jaar mee in mijn praktijk

Sylvia de Goede

Coach

Ik had je boek voor in de vakantie bedacht...maar omdat hij zo makkelijk weg leest nu uit 😊 leuk , vlot boek met grappige en bruikbare anecdotes. Herkenbare situaties en leuke tips !! Krijg weer zin in daten 😊iets wat ik door herhaling van teleurstellende ontmoetingen met mannen op pauze had gezet. Ik geloof sterk in mijn eigen kracht dat wat je uitstraald krijg je terug ik geef en sta open om te ontvangen...benieuwd wat de zomer brengt 😎🙏

Carolien Oldenburg

Essentie therapeut in opleiding

“Vandaag op het strand het boek in 1 dag uitgelezen... met een grote glimlach begonnen en met nog grotere geëindigd! Wat een prachtig boek, mijn complimenten! Je openheid en directheid waardeer ik...en met humor geschreven.

Marjon Jak

Ambulante Begeleidster

“Damnnn.... wat een leuk boek! Mijn puberzoon zat me maar wat stom aan te kijken! Als ik weer eens zat te lachen om de herkenbaarheid! Leuk, uniek, puur, grappig, leerzaam, herkenbaar!! Zo kan ik je boek wel omschrijven”

Chantal Donners

Presentatrice

“Zo nuchter en recht voor zijn raap had ik het nog nooit gehoord”

Manouche Kemper

Onderneemster

Goede morgen Diederik na het kopen van je boek op de huishoudbeurs heb ik je beloofd een bericht te sturen hoe ik je boek heb ervaren. Gisteravond op het balkon in Bodrum aan het lezen gegaan en ik ben niet zo'n lezer heb er echt met een big smile gezeten en gelachen en kon ook niet stoppen zegt genoeg denk ik. Heerlijk...., erg herkenbaar hoe vrouwen reageren precies zo zie ik het in mijn omgeving ook. Kijk nu al uit naar je tweede boek veel succes met je tweede boek liefs Will.

 

Will Meier

Horeca medewerkster

 
Je boek gewonnen tijdens een deel en like actie op Facebook wat natuurlijk super tof is. Het is een boek wat lekker wegleest en je blijft lezen om het ook in ene keer uit te lezen.. Leuk ook hoe je jou ervaringen deelt op speelse wijze en daar heel open in bent.. Zelf ben ik niet zo van het alsmaar daten en op een datingsite staan daar de mannen die op mijn pad komen mij maar voor één ding willen..SEX en ik wel meer wil dan alleen dat of dat ze nog niet toe zijn aan een relatie.. Maar wie weet ooit en kan ik daarbij jou denkwijze als man toepassen.. Dus voor de single dames zeker een aanrader.. Lieve groet Astrid
Astrid Mens

Logistiek medewerkster

Pin It on Pinterest