“Boek is super! Date Nr 4 met dezelfde heer!!! Heb hersteld wat ik date Nr 3 zei dankzij boek ... lijstje weg...nogmaals dank je wel! Ook 6 weken gestopt met roken! Blij dat het boek nu uit is.! Nieuwe handleiding ”

Selma Ergun

Horecamedewerkster

“Duidelijk, verhelderend, inzichtgevend maar vooral een openbaring. Het is allemaal niet zo ingewikkeld, we maken het ingewikkeld. Daten wordt door Diederik weer leuk en ontspannen! Had ’t boek overigens binnen 2 dagen uit!”

Sabrina van Westerlaak

Begeleider bij Gedrachtsproblemen

“Hij staat altijd voor mij klaar en geeft mij duidelijk en zeer direct advies hoe een man denkt”

Joyce Humblet

“Diederik van Maren wat een geweldig boek! Alles heel direct & open beschreven met een vleugje humor. Ik heb het gevoel dat ik jou en mannen beter heb leren kennen. Een aanrader voor iedere (single) vrouw!”

Chareen Zinhagel

Docent Nederlands

“Hij staat altijd voor mij klaar en geeft mij duidelijk en zeer direct advies hoe een man denkt”

Pascalle van Kessel

Onderneemster

Wil graag iets met je delen.

Ik heb je boek gelezen. Voor mij is dat een unicum. Headliner in de krant van vandaag: Wonder voltrekt zich in Breda. Tamara Puffer heeft een boek uitgelezen. Tot nu toe heb ik namelijk geen boeken uitgelezen, want de schrijfwijze kon mij niet meenemen in het verhaal en dan haak ik af. Ik kom meestal niet verder dan de eerste paar bladzijde en ben er dan klaar mee.
Waarom? Als ik na moet gaan denken kost het me meer energie dan het me oplevert.

Je raadt het al.
Ik heb je boek uitgelezen.

Mijn mind zou dit boek niet als eerste van de plank hebben gehaald, maar als mijn
hart iets ingeeft dan wordt het een ander verhaal.

Dank je wel Diederik voor het schrijven van dit boek en je bijdrage aan mijn ontwikkeling hierdoor.

Ben verwonderd.

Tamara Puffer

“Vandaag op het strand het boek in 1 dag uitgelezen... met een grote glimlach begonnen en met nog grotere geëindigd! Wat een prachtig boek, mijn complimenten! Je openheid en directheid waardeer ik...en met humor geschreven.

Marjon Jak

Ambulante Begeleidster

“Dit heeft mij zo geholpen, ik begrijp nu hoe mannen denken tijdens het daten, inmiddels ben ik ten huwelijk gevraagd en ga in 2018 trouwen”

Andja B.

Marketing manager

“Damnnn.... wat een leuk boek! Mijn puberzoon zat me maar wat stom aan te kijken! Als ik weer eens zat te lachen om de herkenbaarheid! Leuk, uniek, puur, grappig, leerzaam, herkenbaar!! Zo kan ik je boek wel omschrijven”

Chantal Donners

Presentatrice

“Zo nuchter en recht voor zijn raap had ik het nog nooit gehoord”

Manouche Kemper

Onderneemster