Hoi Diederik!
Met regelmatig grinniken, lachjes & inzichtgevende bevestigingen was je boek in een aantal uur verslonden, wat een top boek!
Je hebt het met veel humor, ervaring en leuke anekdotes geschreven.

Een van de reden dat ik het boek ging lezen is dat ik nieuwsgierig ben waarom bepaalde dingen lopen zoals ze zijn gelopen, ook tijdens dates
Ik geloof er wel in dat het komt zoals het komt en dat "zoeken" geen optie is..
maar fuck it! in 2019 maar eens echt gaan daten en sommige handvatten toepassen

Ik krijg van een aantal mannelijke vrienden de vraag of er een dames variant is of wanneer deze verschijnt (lijkt mij ook wel een goed plan!).

Bedankt voor je boek, ik ga het aanraden aan iedereen waarvan ik denk dat die het kan gebruiken.

Ciao Anya 🙏

Anya Van de Walle

Projectmanager

“Duidelijk, verhelderend, inzichtgevend maar vooral een openbaring. Het is allemaal niet zo ingewikkeld, we maken het ingewikkeld. Daten wordt door Diederik weer leuk en ontspannen! Had ’t boek overigens binnen 2 dagen uit!”

Sabrina van Westerlaak

Begeleider bij Gedrachtsproblemen

Het bestaat echt! Die van mij kwam na het lezen van jouw boek zo ineens om de hoek. En nóg iedere dag denk ik hoe kan dit ...en weet je wat ik jouw allergrootste tip vind die voor mij heeft gewerkt? Gooi je lijstje overboord! Daar heb je namelijk helemaal niks aan.

Astrid van der Scheer

Onderneemster

Hoi, ik ben inmiddels jou boek aan het ervaren zo noem ik het maar, ik lees hem kris kras door elkaar heen sommige stukjes sneller dan ander 2 keer dan ga ik daar over nadenken het zelf terughalen en denk ik oja tuurlijk! Dus het zal wel even duren voordat ik het uit heb..dus al met al dankje voor deze ervaring 😊

Sjalene Pallada

Kapster

“Vandaag op het strand het boek in 1 dag uitgelezen... met een grote glimlach begonnen en met nog grotere geëindigd! Wat een prachtig boek, mijn complimenten! Je openheid en directheid waardeer ik...en met humor geschreven.

Marjon Jak

Ambulante Begeleidster

Wil graag iets met je delen.

Ik heb je boek gelezen. Voor mij is dat een unicum. Headliner in de krant van vandaag: Wonder voltrekt zich in Breda. Tamara Puffer heeft een boek uitgelezen. Tot nu toe heb ik namelijk geen boeken uitgelezen, want de schrijfwijze kon mij niet meenemen in het verhaal en dan haak ik af. Ik kom meestal niet verder dan de eerste paar bladzijde en ben er dan klaar mee.
Waarom? Als ik na moet gaan denken kost het me meer energie dan het me oplevert.

Je raadt het al.
Ik heb je boek uitgelezen.

Mijn mind zou dit boek niet als eerste van de plank hebben gehaald, maar als mijn
hart iets ingeeft dan wordt het een ander verhaal.

Dank je wel Diederik voor het schrijven van dit boek en je bijdrage aan mijn ontwikkeling hierdoor.

Ben verwonderd.

Tamara Puffer

Zangeres

Hoi hoi ! Boek uit ! Leest prettig door ! Leuk geschreven 👍🏻

 

 
Het stukje ! Als je in het verleden blijft hangen dan ben je niet aantrekkelijk ! Heb ik gemerkt in mijn laatste relatie van 8 maanden 😆
 
Maar nu nieuwe kansen begrijp ik
 
Gaan met die banaan 😂
Carmen Willemse

Verkoopster

Hi Diederik, ik heb je boek gisteren in de bus ontvangen. Nadat mijn 2 schatjes naar bed zijn gegaan, ben ik er heerlijk voor gaan zitten en in 1 ruk uitgelezen 🙊 Je boek is heerlijk nuchter, makkelijk leesbaar, herkenbaar en bovenal puur en de passie die je hebt beleeft aan het schrijven hiervan is ervan af te lezen. Heel mooi. Ik heb ook onwijs gelachen. Mijn complimenten!

Hakima Akhaloufi

Visagiste

Je boek was te kort haha. Vond het jammer dat ik het uit had. Leest zo makkelijk door je schrijf stijl. Ik hoop dat er nog een boek komt.

Jolanda Spijker

Administratief medewerkster

 
Helaas ben ik geen uitzondering Diederik! Ook ik had 'Trouwen of Sex' in 1 dag tijd kunnen uitlezen. Ik kon niet stoppen maar heb toch even gedoseerd.

Oei, zowel de eerste als de 3e regel gaan dwars tegen jouw tips in haha. Maar dat bedoel ik juist positief! 😊 Ik ben mij bewust van wat ik gelezen heb! En juist de manier zoals je het geschreven hebt, houdt het boeiend, prikkelend, fris, leuk, leerzaam en vooral het vleugje, of zeg maar beter de dosis, humor en persoonlijke voorbeelden zorgen voor die positiviteit en herkenbaarheid. Geweldig!

Ik heb er ineens weer zin in gekregen. Barbequeën is even leuk maar met zo'n lange zomer gaat de lol er echt wel van af 😉 maar vooral weer zin om rustig te laten garen haha. Om de supermarkt in te gaan duiken waar een enorme grote mooie afdeling vleeswaren is gemaakt (of voor niet-vleesliefhebbers een enorme afdeling met mooie en lekkere kaassoorten of met gebak en oogstrelende taartjes). Een lust voor het oog, om daar het mooiste en goed houdbaar stukje mals vlees, kaasje of gebakje uit te zoeken. Sorry, klinkt redelijk oppervlakkig maar je begrijpt vast wat ik bedoel...

Kortom, ik kijk nu al enorm uit naar het vervolg. Zowel het vervolg van mijn eigen story of life als van jouw, hopelijk, volgend boek.

Ik zal zeker 'Trouwen of Sex' nog wel opnieuw doorbladeren of nog beter doorlezen. Om het bewustzijn fris te houden en wellicht om terug te kijken. Zo van: 'wow, dit heb ik er van geleerd en zo sta ik nu in het leven'.

De tips in het boek gelden overigens niet alleen op liefdesvlak. Voor vele andere situaties. Eigenlijk voor het hele leven 🌟

Bedankt Diederik voor dit mooie levensgeschenk! 👌

Een mooie dag verder,

Patricia

Patricia Knubben

Imago Coach

Hi Diederik,  Ik heb vandaag heerlijk in het zonnetje jou boek gelezen. Zal eerlijk zijn ,voor de tweede keer. De eerste keer zat ik nog in zo'n modus van mijn tijd komt wel, heb het prima naar mijn zin alleen. Ben een zelfstandige vrouw. Dankzij jou boek me bewust van bepaalde handelingen en denkwijze van wij "vrouwen " geworden. Vandaag heerlijk op het strand in het zonnetje met een totaal andere houding gelezen En yep ,het is zo herkenbaar en mijn visie in het "opzoek zijn naar ......" Dat het bewust kiezen en genieten niks mis mee is Thanks ! Groetjes Erica

Erica de Widt

Onderneemster

Vond jouw boek trouwens wel geweldig ! Vergeet ik weer te melden.. gaf me wel goede inzichten en soms een andere kijk op dingen. Het las lekker weg ! Gaf mij ook de moed om überhaupt te daten na 27 jaar samen met iemand geweest te zijn. Dus nog bedankt !

Jantine ten Wolde

Pedagogisch medewerkster

Jouw boek in 1 trek uitgelezen. Leest zeer vlot en ook ik heb dikwijls moeten lachen omdat het vaak zeer herkenbaar is. Ook bij Belgische mannen/vrouwen dus 😉
Hopelijk kan ik de foutjes die ik in het verleden maakte in de toekomst beter doen. Duidelijk zijn is blijkbaar een must 👍 en niet te lang blijven hangen bij mannen die het niet goed met je voor hebben. Het is in ieder geval al een goed gespreksonderwerp geweest bij mijn single vriendinnen. Hopelijk kopen ook zij jouw boek! Ik ga het deze week nog eens een 2e keer lezen zodat ik alles zeker goed onthoud 😊 Thanks!! Gr, ilse.

Ilse Verreth

Office Manager

Uit...
...en mijn eye opener, alle dates waar niks uit voort kwam, waren niet voor niks zo...
Geen schuld gevoel creëren, door strepen, uit contactlijst halen en verder gaan...
...geen aandacht meer aan besteden, en dat is wat nooit lukte, maar laatste maanden wel ging...
Take it or leave it....
...dank je wel voor t zo mooi durven schrijven vanuit je hart...

Uh maar baal wel nu...een boek uit in een paar uur...niet voorbereid, een volgend boek ligt nog niet klaar...

Uh na alle berichtjes een gewoon dankbare afsluiter...tnx en wens je een liefdevol leven...en wie kan je ooit mijn boek lezen...😉...
Lieve groet Masja

Masja Vruggink

Assistente in tandartspraktijk

Diederik,

Wat een geweldig boek 👍ik heb echt genoten en zo herkenbaar! Veel leuke tips. De snoepwinkel is zeker weer open.... dank je wel Diederik ❤

Diana Miltenburg

Medewerker klant contact center

Hoi Diederik,
Nog even jou schrijven voordat ik vertrek naar Parijs. Wat een fantastisch boek!
Ik kreeg het van een collegaatje om mij een hart onder de riem te steken na het verbreken van mijn huwelijk. Zelfs mijn dochter van 18 een paar hilarische bladzijden voorgelezen.
Ik heb gelachen en soms ook gehuild omdat het stuk over het behoud van eigenwaarde mij zo raakte ❤️zelfrespect❤️
Er zijn nog stappen te maken maar wat een parel van een boek heb je geschreven.
Ik kijk uit naar het volgende!

Cisca Metselaar

Life Coach

“Boek is super! Date Nr 4 met dezelfde heer!!! Heb hersteld wat ik date Nr 3 zei dankzij boek ... lijstje weg...nogmaals dank je wel! Ook 6 weken gestopt met roken! Blij dat het boek nu uit is.! Nieuwe handleiding ”

Selma Ergun

Horecamedewerkster

“Diederik van Maren wat een geweldig boek! Alles heel direct & open beschreven met een vleugje humor. Ik heb het gevoel dat ik jou en mannen beter heb leren kennen. Een aanrader voor iedere (single) vrouw!”

Chareen Zinhagel

Docent Nederlands

Eindelijk tijd gehad in mijn drukke leventje om je boek uit te lezen! Super leuk, eerlijk, heerlijk met een vleugje humor. Ik ga zeker jouw tips gebruiken! Bedankt Diederik, zoals ik al eerder zei; je hebt er een fan bij!

Diana Vlemmix

Zorgcoach

“Zo nuchter en recht voor zijn raap had ik het nog nooit gehoord”

Manouche Kemper

Onderneemster

Diederik, zoals beloofd een review op je boek 😊
Om te beginnen is de cover van je boek wel een eyecatcher , goed gevonden om de S in het rood te zetten. Het valt op, en in de boekenwinkel kijk je er niet naast!
Daarnaast is het een heerlijk boek om te lezen, het kost echt moeite om hem niet in 1x uit te lezen…..ik heb de gewoonte om ’s avonds nog gezellig in mijn bed te lezen…..maar het was een gevecht met ofwel doorlezen ofwel s’ morgens mijn wekker te verwensen….dus ik heb er 3 dagen over gedaan 😊
Fijn dat de schrijfstijl zo eenvoudig is, en je voelt dat het recht uit het hart geschreven is, leuk dat je ook wat privé delen verteld, dat maakt het voelbaar, herkenbaar en echt.
Wel fijn om te lezen dat jij toch hier en daar bepaalde dingen net iets anders bekijkt dan andere dating coaches, of single coaches. Eén van die zaken is het ‘hard to get’ , wat was ik blij om te lezen dat je beter jezelf kan zijn en best gewoon normaal reageert. Het is iets waar ik zelf best moeite mee had om “hard to get” te reageren, ik ben wie ik ben, en wil me zeker nooit anders voordoen.

Waar heb ik dan best wel met te maken of mijn ervaring: mannen vinden mij best een leuke, mooie, intelligente, sensuele, toffe, vrouw en willen heel graag al snel meer dan even gezellig kennismaken. Ik merk dan dat al deze mannen, net zoals mezelf, een rugzak hebben. Echter bij velen is het “verleden” niet verwerkt wat resulteert in je niet kwetsbaar durven openstellen en te gaan voor een echte relatie. Ze willen dus wel de seks en willen in een “relatie” maar net gaan tot het punt waar ze niet kwetsbaar zijn zodat ze zeker niet opnieuw pijn gedaan kunnen worden. Zelf heb ik niet makkelijk een klik met een man, maar als die klik er dan wel is mond het bijna altijd uit in: “Een relatie zit er niet in en het ligt niet aan u hoor , ik ben een moeilijke op dat gebied , bang om mij terug te verbinden waarschijnlijk.” En dat verbinden is nu net wat er juist moet zijn toch?
Jouw advies om zeker te blijven daten, en zo nieuwe ontmoetingen te hebben vond ik ook fijn om te lezen. In mijn omgeving wordt vaak gezegd dat ik moet stoppen met daten want vroeg of laat komt er wel iemand op je weg!! Dit advies maakt mij soms heel verdrietig, het geeft mij het gevoel dat ik niet goed bezig ben. Dus dankjewel dat jij er net anders over denkt.
Dus, ik vind je boek echt super tof en zal het zeker aan anderen adviseren 😊
Wel benieuwd waar je volgende boek over zou kunnen gaan.
Lieve groetjes

Johanna Thierfeldt

Oncology Nurse

Goed onderwerp de verschillen tussen M/V, zou op school verteld moeten worden. Zou heel wat scheidingen voorkomen kunnen worden.
Mooi dat je een bijdrage leverd aan relatieland👍 Werk hier al 30 jaar mee in mijn praktijk

Sylvia de Goede

Coach

Hi Diederik ik heb je boek al uit. Leuk om te lezen met humor geschreven. Ik vind je tips er goed en ga ze onthouden. Dank je wel voor dit super leuke boek. Groetjes

Eveline Scharis

Secretaresse

 
Hi Diederik,
Ik heb genoten van je boek. In een adem uit. Lekker nuchter en vanuit je eigen ervaringen geschreven. Beiden in het Amsterdamse gewerkt, collega 😉, dat riep tijdens het lezen ook fantastische herinneringen op.
Maar vooral omdat jij het geschreven hebt vanuit jezelf als man, denk ik nu eindelijk te begrijpen hoe mannen denken over daten en relaties. Ik doe er mijn voordeel mee. Ik zet de deur van de snoepjeswinkel open, fuck de lijstjes en doe wat goed voelt. Met jouw do's en dont's in mijn achterhoofd. Dank 🙏🏽
Wendy de Vries

Secretaresse

Echt een super WoW boek  zeker ook herkenbare dingen waar ik mijzelf ook op betrap, inmiddels hoofdstuk 21 bereikt....jammer dat het bijna uit is. Wat heb je veel gereisd zeg en genoten van de liefde kortom een mooi mens dikke welverdiende💋voor jou.  Jouw boek ligt gewoon op mijn enige nachtkastje met een zelfgemaakte boekenlegger. 

Mirjam van Eck

Werkmeester arbeid

Met heel veel plezier je boek snel uit gelezen ! 😀.. veel herkenning en leuke tips voor nieuwe ontmoetingen .. en moet zeggen nu ik mij deuren van mij snoepjes winkel heb open gezet.. het werkt echt. 😉.. leuke match s op tinder gehad, met een paar gesproken .. nog niet afgesproken maar wie weet komt dat ervan.. een boek om nog eens snel opnieuw te lezen .. dankje wel liefs ilona 🤗🌞🌸

Ilona Kruijt

Kinderyoga juf

Heel fijn boek! Leest makkelijk met heel veel "oh wow" momenten. Het breekt de ouderwetse "rules" waar ik helemaal mee eens ben! Veel tips en verhalen bevestigen nog meer mijn visie op daten en mannen. Echt een aanrader!

Kasia Rain

Motivational Fitness & Lifestyle Coach

Hi Diederik, heb eindelijk je boek gelezen. In 1x. Super leuk! Maar had na alle recensies ook niet anders verwacht.
Je tips deed ik al een beetje maar wrs niet goed genoeg. Ben alweer 5 jaar alleen. En omdat ik er veel jonger uitzie dan mijn leeftijd, merk ik dat als ik ergens ben toch de mannen van mijn leeftijd mij niet zien of ik zie het niet. Hahaha wrs het laatste.😎
Afijn thnx voor een heerlijk boek. Kijk uit naar je volgende!
Grtjs en fijn weekend!
Mardy-Ann xx

Mardy-Ann Rechards

Senior medewerker administratie

In bad met van Maren, je kan het slechter treffen😉Genoten van dit eerlijke en gezellige en inspirerende boek, een kijkje in het mannenbrein 😁 tips bij het vinden van de liefde van je leven! #Diederik van Maren#Trouwenofsex

Patricia Peters

Ziekenverzorgende

Diederik, ik heb je boek (nieuw!) gelezen, leest lekker weg en is erg vermakelijk! De snoepwinkel is nog steeds geopend! Ik date nog even lekker verder. Succes met evt. een volgend boek! Lieve groet, Yvonne.

Yvonne Hooiveld

Manager

 
Je boek gewonnen tijdens een deel en like actie op Facebook wat natuurlijk super tof is. Het is een boek wat lekker wegleest en je blijft lezen om het ook in ene keer uit te lezen.. Leuk ook hoe je jou ervaringen deelt op speelse wijze en daar heel open in bent.. Zelf ben ik niet zo van het alsmaar daten en op een datingsite staan daar de mannen die op mijn pad komen mij maar voor één ding willen..SEX en ik wel meer wil dan alleen dat of dat ze nog niet toe zijn aan een relatie.. Maar wie weet ooit en kan ik daarbij jou denkwijze als man toepassen.. Dus voor de single dames zeker een aanrader.. Lieve groet Astrid
Astrid Mens

Logistiek medewerkster

Goeienavond Diederik. Ik had beloofd wat feedback te geven. Heb ondertussen voor de tweede keer jouw boek gelezen' trouwen of sex". En zie jou nu een beetje als Hitch (vd film) maar dan met coaching voor de dames ipv de heren. 😉 Ik herken nu duidelijker de types, situaties. (Laatste date is duidelijk aan de bbq.:p) Heb ook moeten lachen, om de vaak herkenbare situaties (oef, het gebeurd niet alleen bij mij )en hoor het jou eveneens in het smakelijk Nederlands vertellen. 🙂 Wat ik zeker heb meegenomen is dat ik niet op date ga, maar heel relaxed iemand kan 'ontmoeten'. Dat jezelf blijven heel belangrijk is. En duidelijk de grenzen aangeven. Ook (is wel een beetje griezelig) heel snel vertellen waar ik naartoe wil. En het is geen sollicitatie gesprek! 😉 Bedankt Diederik. Ik zie uit naar het vervolg.. Maar ga ondertussen deze tips al proberen toe te passen.

Sonja Cl

Concessionmanager

Hoi Diederik , ik heb je boek besteld en inmiddels uit gelezen !
Iemand die nooit een boek uitleest 😀
Wat fijn geschreven , hoe verder ik vorderde hoe meer ik dacht ik wil hem niet uitlezen ! Ik wil dat hier geen einde aan komt .
Een van de reden dat ik hem nu toch gelezen heb is dat ik er nu eens klaar mee was waarom het mij niet lukte om een leuke man tegen te komen . Ik heb al een tijdje niet gedate maar heb morgen weer een date . En dacht ik wil het boek gelezen hebben voor mijn date .
Ik zal zeker anders mijn date ingaan , ik hoop alleen dat ik niet teveel ga nadenken of ik het nu wel goed doe ...
Ik ben benieuwd hoe het gaat ..
Ik hoop zeker dat er zeker een vervolg op je boek komt . Er zijn nog zoveel dingen die we als vrouw willen weten ..
Dankje voor het schrijven van Trouwen of Sex !

Veronique Poel

Personal Stylist

Heb vanavond je boek uitgelezen! Onwijs leuk geschreven door de voorbeelden. Heb soms zo enorm moeten lachen maar absoluut ook herkenbare dingen. 🙏🏻 Ik ben zelf sinds kort vrijgezel nadat ik bijna 16 jaar aan één stuk een relatie heb gehad!

Ben 13 jaar samen geweest ( getrouwd) en eigenlijk vrijwel daarna weer een relatie gekregen van ruim 2,5 jaar! Dus aangesloten bijna 16 jaar

Mariëlle van Kessel

Schoonheidsspecialiste

Geweldig wat een leuk boek heb je geschreven!! Mijn kaken doen zeer van het lachen! Ik heb er enorm van genoten en zal je adviezen aannemen, eens kijken wat me dat gaat geven.

Angélique Van Der Werff

Management assistente

Voor mn verjaardag kreeg ik van de schrijver zelf, Diederik van Maren zijn boek opgestuurd. Leest echt heerlijk weg, ook als je niet single bent! Aanrader voor Sinterklaas of Kerst. Aan wie zou jij m geven?

Esther Duller

Producer - redacteur

Met humor geschreven, leerzaam en lekker makkelijk om te lezen!
Grappige herkenbare momentjes..
En het leuke is dat ik dit boek in mijn winkel verkoop (Maison DQ, Maastricht) en dat er meer mannen naar het boek grijpen om erin te bladeren dan vrouwen...
Kortom een aanrader! 

Pascalle van Kessel

Onderneemster

Diederik ik vond je boek ook geweldig om te lezen! In één ruk uitgelezen en zo openhartig en vrolijk. Geeft inzicht in het “brein” van de man. Iedere vrouw moet je boek lezen. Door ander inzicht (wat vindt de man belangrijk en wat niet ) is de vrouw beter voorbereidt en kan ze daardoor op een veel relaxte manier een relatie aangaan met de man. Je boek veranderde mij.. Heel benieuwd naar je volgende boek.

Mieke Beernink

Praktijkondersteuner

Helaba! Leuk boek, leest heel vlot en er zaten zeker een aantal voor mijn situatie heel bruikbare tips in ! Bedankt en nog veel succes . Grtjs

Anneliese Simoens

Advocaat

“Wat een heerlijk boek!” Na jou op je boekpresentatie ontmoet te hebben heb ik dit boek ook direct gekocht ........en zoals vele in 1 x uitgelezen! Tijdens het lezen viel ik continu in verbazing hoe ik mezelf herkende en jouw schrijven al was ik duidelijk niet opzoek en deed ik niet aan daten.....(misschien wel uit zelfbescherming en was de hoop er wel iemand te ontmoeten..) Nu paar maanden later is hij toch ook spontaan voorbij gekomen, durfde het bijna niet aan en stelde mij weer bijna op zoals jij beschreef. Gelukkig ben je altijd bereikbaar en vroeg jou persoonlijk om advies die ik dan ook ten goede nam en nu ben ik toch al 4 weken gelukkig samen met mijn kindjes en nieuwe man in mijn leven.... Mooiste van alles is..”ik durf het gewoon weer aan!” Bedankt Diederik

Kimmie Dusbaba

Onderneemster

Hi Diederik,
Je boek is uit hoor!
Het is zo herkenbaar wat jij schrijft. Ik ga met jou tips aan de slag. Met name de manier van denken bij mannen heeft me wakker geschud.
Dank voor je tip om het boek te lezen.😀.
Groet Corine

Corine Hogewoning

Administratief Medewerkster

“Hij staat altijd voor mij klaar en geeft mij duidelijk en zeer direct advies hoe een man denkt”

Joyce Humblet

Research consultant

“Dit heeft mij zo geholpen, ik begrijp nu hoe mannen denken tijdens het daten, inmiddels ben ik ten huwelijk gevraagd en ga in 2018 trouwen”

Andja B.

Marketing manager

Hoi Diederik, ik heb je boek bijna in 1 x uitgelezen en heb er van genoten.
Zoveel herkenbare dingen waar ik nog van kan leren, maar ook dingen die ik nu al toepas, zoals het eerste contact maken.
Ik denk dat ik het wel aardig snap na 25 jaar niet meer gedate te hebben 😉.

Diana van Norden

Administratief medewerkster

Ik had je boek voor in de vakantie bedacht...maar omdat hij zo makkelijk weg leest nu uit 😊 leuk , vlot boek met grappige en bruikbare anecdotes. Herkenbare situaties en leuke tips !! Krijg weer zin in daten 😊iets wat ik door herhaling van teleurstellende ontmoetingen met mannen op pauze had gezet. Ik geloof sterk in mijn eigen kracht dat wat je uitstraald krijg je terug ik geef en sta open om te ontvangen...benieuwd wat de zomer brengt 😎🙏

Carolien Oldenburg

Essentie therapeut in opleiding

Goede morgen Diederik na het kopen van je boek op de huishoudbeurs heb ik je beloofd een bericht te sturen hoe ik je boek heb ervaren. Gisteravond op het balkon in Bodrum aan het lezen gegaan en ik ben niet zo'n lezer heb er echt met een big smile gezeten en gelachen en kon ook niet stoppen zegt genoeg denk ik. Heerlijk...., erg herkenbaar hoe vrouwen reageren precies zo zie ik het in mijn omgeving ook. Kijk nu al uit naar je tweede boek veel succes met je tweede boek liefs Will.

 

Will Meier

Horeca medewerkster

“Damnnn.... wat een leuk boek! Mijn puberzoon zat me maar wat stom aan te kijken! Als ik weer eens zat te lachen om de herkenbaarheid! Leuk, uniek, puur, grappig, leerzaam, herkenbaar!! Zo kan ik je boek wel omschrijven”

Chantal Donners

Presentatrice

 
 
 
Heey! Je boek vandaag in 1x uitgelezen! Geweldig leuk boek. Interessant om de visie van de man te lezen. Zeker een aantal punten wat ik kan verbeteren maar ook bevestiging dat er ook veel goed gaat (ik ben zo’n positief iemand 🙊). Het stuk van de jas en de stoel vond ik het meest mooi om te lezen❤️. Ik ben het zo met jou eens! Ik ben benieuwd naar je volgende boek. Groetjes van Janine
Janine Eenkhoorn

Ambulant hulpverlener

Hi Diederik, wat een heerlijk boek en wat herkenbaar. Ik was date moe maar door deze inzichten en jouw tips krijg ik er weer zin in en ga ik mn deur weer open zetten. Dank je wel hiervoor.

Ps, thx voor de lettergrootte in je boek😉

Sandra van den Top

Applicatie beheerder

Hoi Diederik.
Ik heb je boek ondanks dat ik een lange dag achter de rug had in 1ruk uitgelezen.Top boek heb veel nuttige tips onthouden.
Maar er was 1dingetje wat je zei over zelfrespect...Die heeft mijn Ex waar ik 32 jaar een relatie mee heb gehad helemaal ten gronde gewerkt...dus dat is waar ik aan moet werken.
Maar ga zeker je tips volgen .heel erg bedankt voor het mogen lezen van je boek ..Toppertje ben je .😘

Esther Schultz

Ik vond je boek mooi en hoop in de toekomst ook waardevol voor mij. Ik geloof er wel in dat het komt zoals het komt. Ik wil niet op zoek en zeker niet als er nog wonden moeten worden geheeld. Maar dank je wel voor je inspirerende boek! Ik wens je een mooie zondag. Groet Audrey

Audrey Bonnet

Leraar basisonderwijs

Diederik van Maren, nou zeg, ben er helemaal van op de hoogte door je supertoffe boek. Trouwen of sex . Je manier van schrijven is gewoon recht uit je hart en superleuk om te lezen. Zoooo herkenbaar ook. Een aanrader voor alle alleenstaanden dames en ook heren hoor. En in belgie gewoon te bestellen bij Standaard Boekhandel . Lieve Diederik schrijf je snel een vervolg , ik kijk er echt naar uit .

Marianne Veurink

Onderneemster

Ik heb het boek inmiddels uit 👍. Lekker Buiten in de zon. Was erg leuk om te lezen! Fijne samenvatting ook aan het einde. Het meeste was wel bekend, maar goed om het nog eens te lezen allemaal. Ik ga er zeker mee aan de slag. Gelukkig ben ik al goed bezig, nu alleen nog de juiste man aantrekken.
Me toch maar weer eens aanmelden op Tinder na een half jaar....😉

Ik zou zeggen, de deuren van mijn snoepwinkel zijn geopend
🍿🍫🍩🍬❤️🍭🍪🥧

 

Willeke van Seeters

Event manager

HOPPA, that's the spirit Diederik. Ik heb je boek in 1x uitgelezen. Het is zo herkenbaar allemaal. Mijn motto vanaf de zomer 2018 is reeds 'Just go with the flow'. Het enige dat ik nu nog maar wil is genieten. Van jezelf houden zoals je bent en gelukkig zijn met wat je hebt en doet maakt je een gelukkiger en positiever mens wat je uitstraalt op andere mensjes. Ben der klaar voor 😉

Claudia Guijt

HR Adviseur bij Ministerie van Justitie

Je boek in één ruk uitgelezen! En bracht wat mooie herinneringen naar boven. Geweldig. Het lijkt voor mij al weer zo lang geleden dat 'daten'. Ik zou niet eens meer weten hoe dat moet. Maar helder alles opgeschreven, ik denk dat veel vrouwen daar wat mee kunnen! Het feest van de herkenning is daar. Zaaien,barbecueën, je snoepwinkel bevoorraden, die vol was 'and paid off' verhoogt de slagingskans absoluut. Nu een boek over na tien jaar samen..

MOnique Tarée

Master Scuba Diver Trainer en onderwater fotograaf

Wat een heerlijk boek is trouwen of sex.Voor mij een feest der herkenning. Weet wat je wil en ga spelen Volg je JA gevoel geef wat je graag wil ontvangen en respecteer elkaars eigenheid. Heb lief en plezier en verwacht niet dat de ander jou gelukkig maakt dat is je eigen taak!
Een aanrader.
Dierderik bedankt.
Ik ben fan.

😘

Ancell Marttin

Energetisch therapeut

Wat een geweldig boek heb je nog meer boeken geschreven of alleen trouwen of seks. Helaas heb ik het nu uit en wat heb ik er een plezier mee gehad niet te doen.Dank je wel voor de inspiratie en het lees plezier hopelijk heb je snel een vervolg thnx en een super fijne dag ! M’n agenda staat vol met ❤️ ☺️❤️

Jeanette Putting

Binnenhuis Architect

Hi, ik heb je boek binnen no time uitgelezen🙈 Goed boek! Doet m'n ogen openen en eigenlijk is het een hele simpele denkwijze😊 Ik heb er zeker wat aan! En ga het boek zeker meerdere keren lezen😉

Thera Meinsma

Wijkziekenverzorgende

Sommige dingen zijn geen toeval. Ik stond bij Train More in de pijp achter het raam te sporten, lekker naar buiten kijkend toen jij aan kwam lopen en spontaan even ‘meesportte. Lachend liep je weer door en ik dacht uiteraard wat een leuke vent, maar ook; waar ken ik hem van.. die middag schoot het me te binnen, de man van Nathalie! Heb je toen gegoogeld en kwam op je boek terecht.. trouwen of sex! Precies het dilemma waar ik in zit. Ik wilde eigenlijk nooit meer een relatie na een keer enorm gekwetst te zijn. Dat heb ik 10 jaar volgehouden... 10 jaar! En ik maakte mezelf wijs dat dat was wat ik wilde. Ongedwongen, veel positieve energie uitwisseling met verschillende mensen, no strings en fantastische sex. Dat wel. Laatste tijd voel ik een shift en langzaam werd ik me bewust van mijn verlangen terug naar een echte relatie. Ik kon het nog niet zo goed plaatsen allemaal. Ik heb je boek afgelopen week in 1 avond uitgelezen en de tranen stroomden af en toe over mijn gezicht. Van herkenning, opluchting, ik weet t niet precies. Wat ik wel weet, is dat ik jou enorm dankbaar ben. Dat je daar was op dat moment en dat geen toeval was! DANK DIEDERIK! Doe je de groeten aan jouw geweldige vrouw? Liefs, Sabine

Sabine Wendel

Makelaar

Diederik,

Wat een geweldig boek, jammer dat het uit is !
Echt een aanrader om te lezen & ik ga je tips opvolgen bij de volgende “ontmoetingen”.

Kijk uit naar het vervolg ! (En anders lees ik deze nog eens) 💋

Aukje Gosens

Secretaresse

Je boek eindelijk uit!! Bij mij heeft het iets langer geduurd ...omstandigheden 🙄😁😁
Volledig in te vinden en ja in bepaalde dingen blijf ik bij mén standpunt ook al heb je een goed tegenargument en heb je groot gelijk.
Maar dat zit wel snor..
Dus hoop doet leven en ik kijk ernaar uit om op deze manier om te gaan met men "future " husband .
Dank je om op men pad te komen . Groetjes Wendy

Wendy Van Ronsse

Shopmanager

Hoi hoi .... jaaaaaa.....geweldig leuk boek !! .... heb alleen zelf een manco ....en dat is gewoon val op 'foute ' mannen .... 😬😂😝 herken ze niet echt goed . Is wel zo , dat door de tips in het boek ik er sneller afstand van kan doen . Misschien ook door mijn eigen open en eerlijkheid hoor ! Ga er dan vanuit dat de ander het ook is , en een leer is wel , dat er maar weinig mensen nog open en eerlijk zijn helaas. Dus we daten gewoon door met de tips van jou en wie weet kom ik hem morgen tegen .... 😉

Bian Ci

Medewerker financiële administratie

Diederik
Wat een ontzettend leuk boek heb jij geschreven. Als je erin begint te lezen stop je niet meer.
Heel herkenbaar sommige dingen. Erg gelachen ook ! 😁
Bedankt voor de tips 👍
Ik ga ze toepassen.
En het lijstje gaat weg , hoppa zo de prullenbak in !
En altijd in de liefde blijven geloven uiteindelijk draait het daar allemaal om ♥️
Groetjes Belinda

Belinda Huyzer

Horecamedewerker

Hoi Diederik,
zoals beloofd ....
Na heerlijke dagen op Ibiza te hebben gehad met vriendinnen, heb ik op de terugweg in het vliegtuig genoten van jouw boek. Ook ik heb je boek in een adem uitgelezen. Kan mij niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst zo snel een boek heb uitgelezen. Dit boek blijf je lezen, ieder hoofdstuk weer zo leuk, zo grappig en vol met zulke leuke en goede tips&tricks voor vrouwen hoe mannen denken.
Ik ga het boek doorgeven aan vriendinnen zij staan te popelen!
Bedankt Diederik ❤️
Lieve groet Brenda

Brenda Pelle

Winkelmedewerker

Hoi Diederik,
Ik heb jouw boek zo snel en toch met volle aandacht gelezen 🙂
Het leest zo vlotjes en luchtig en heb enorm veel gelachen om jouw grappige anekdotes! Ook met een zalige portie humor geschreven vanuit het standpunt en het hart van een man die duidelijk en intens genoten heeft van de liefde, een mooie eerlijkheid die me wel geraakt heeft en die jou siert!
De meeste info was mij al bekend, ook herkenbare situaties, maar toch een fijne ervaring om terug te lezen. Een aantal tips neem ik zeker mee naar een eventuele volgende ontmoeting...
Dank dat je er was en ik kijk alvast uit naar een volgend boek van je!
Lieve groeten 🙂
Myriam.

Myriam Goedhuys

Nou Diederik, als het me nu niet gaat lukken dan weet ik het niet meer......😉😉 ik geloof er weer in😄
Geweldig boek😘
Ik kijk uit naar het vervolg ..... 😄
Ik heb nog nooit zo snel een boek uitgelezen......
Chapeau !!!!!! Enne
Bedankt👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Petra Molenaar

Administratief ondersteuner

Hai Diederik, ik heb zojuist je boek gelezen. Alle lovende woorden zijn reeds uitgesproken en ik kan me daar alleen maar bij aansluiten. Het maakt het lezen van mannen een heel stuk makkelijker. En ja... ook mijn snoepwinkel is geopend.. ik ben benieuwd..

Angelique Martens

Internal sales

Net terug van vakantie, genoten van je boek! Geleerd#gelachen#te kort#zo herkenbaar # snel een nieuw boek🤗🤗🤗

Eugenie Toussaint

Medewerkster Jeugdfonds Sport en Cultuur

Alles goed heb genoten van je boek je bent e’n vrouwen kenner het is inderdaad zo 👍😘

Carry Van Rheenen

Mode-onderneemster

Heb je boek in een adem uitgelezen. Super verwoord! Precies zoals het is. Chapeau👍

Esther van der Erve

Office Manager

Zoooo je boek eindelijk besteld , en wat een bevestiging van wat ik altijd al voelde en ervoer tijdens het daten .. en waar ik me dus meer weer op ga richten het is leuk nieuwe mannen te leren kennen en te genieten van het moment . Ook al brengt het niet meteen liefde , ik vind elke ontmoeting altijd weer bijzonder en leer er zo veel van van mezelf maar ook van anderen .. echt goed boek en je zou de versie moeten schrijven ook voor mannen Hihi kan je nog wel wat tips geven 🍀😇 bedankt voor deze ervaring ik geef m door !!!

Liefs Elizabeth 🍀❤️😇

Elizabeth Koopmans

Student Maatschappelijk Verzorgende IG

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest