‘Ben je single?’ vraag je nadat jullie je aan elkaar voorgesteld hebben.

Altijd leuk om nieuwe mensen ontmoeten, zeker als je aan het daten bent. Maar je wilt ook weer niet je tijd verdoen. Dus denk je dat het effectief is als je maar meteen ter zake komt.

Want stel je voor dat hij dat niet is, dan heeft verder kennnismaken geen zin, dan kun je beter je kostbare tijd aan iemand anders besteden. Logisch toch?

Toch maar niet doen

Door direct die vraag te stellen creëer je meteen een ‘desperate search for love’. Dat maakt je niet aantrekkelijk, nee, eerder onaantrekkelijk en dat is het laatste wat je wilt. Daarnaast komt het ook best raar over op iemand die wel single is. Iets in de trant van: ‘Heb je poen?’

Hier knapt een man op af, een vrouw trouwens ook.

Zorg gewoon dat het een leuk gesprek wordt, want dat is nooit zonde van je tijd. En dan hoor je vanzelf wel of hij wel of niet single is. Op die manier ben je zelf veel relaxter en, niet alleen in dit gesprek, maar ook in alle volgende: veel aantrekkelijker.

En hoe doe je dat online?

Kom je met iemand op social media in contact, doe dan vooral hetzelfde. Probeer op Facebook, Instagram of Linkediin ook een normaal, aangenaam contact te maken. Ook hier komt het raar en zelfs een beetje belachelijk over als je meteen met de deur in huis valt.

Anders is het voor datingsites zoals Tinder, Inner Circle, etc. Hier is de basis van het contact dat je op zoek bent naar iemand en is dat dus eigenlijk de voorwaarde om iemand te gaan ontmoeten. Hier kun je dus gerust direct vragen of iemand single is, of op zoek naar een serieuze relatie.

Kortom, in het normale leven, en daar horen ook social media bij, start je een leuke, vrolijke conversatie. Maar het is wel zo handig om te weten hoe het zit voordat je intiem wordt… Wacht dus toch maar niet ál te lang met die vraag!

Succes ☺

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest