BESTEL KAARTEN LIVESHOW

“HET EERSTE DATING SEMINAR

IN NEDERLAND”

“WOMEN ONLY”

Jullie, jij, alle vrouwen staan in ons middelpunt

THE LOVE SHOW

Zondag 3 juni 2018

13.00 tot 17.00

FIGI Theater Zeist

LIVE ON STAGE

Diederik van Maren & Barbara Nanninga Live muziek entertainment Gratis koffie en thee bij aankomst Unieke interactie met deelnemers Weg met je onzekerheden Vind de liefde van je leven!

Women only

Interactie met alle deelnemers

Diederik

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE MAN?

Wil jij ook net als je vriendinnen een leuke man ontmoeten? Een man met empathie? Een arm om je schouder. Samen leuke dingen doen…een weekendje naar Parijs?Zou het niet fijn zijn om die vervelende kerels niet meer te ontmoeten? Hoe handiger te daten om uiteindelijk een serieuze relatie te starten.

Diederik

IK VERTEL JE DE GEHEIMEN VAN EEN MAN.

Waarom doet een man wat hij doet?
Als jij dát weet heb je de sleutel in handen en uiteindelijk ook de regie.
Je zal de mannen gaan aantrekken en geen last meer hebben van nare, vervelende dates. Ik deel al mijn ervaringen met je die ik persoonlijk en door het coachen heb mee opgedaan. Ik geef je de tools in handen om ontspannen en met plezier te daten.
Weg met die losers, vanaf nu ga je je tijd goed gebruiken en zal je liefdesleven er anders uitzien.

Barbara

HERKEN JE DEZE UITSPRAKEN VAN JE OMGEVING OF MISSCHIEN WEL VAN JEZELF?

Allemaal waar, maar helaas helemaal niet gemakkelijk. Al die positieve en aanmoedigende woorden helpen vaak geen bal, want de zenuwen gieren door je lijf en dat neemt toch echt de overhand. En dan nog de twijfel welke kleren je aantrekt, waar je het over moet hebben en hoe je je gedraagt.

Barbara

DEZE ONZEKERHEID HELPT JE NIET MEE OM NOU EENS LEKKER DE WERELD VAN HET DATEN TE GAAN VERKENNEN.

Daarbij kom je dit probleem ook vast wel op andere gebieden in je leven tegen. Want tja…je neemt jezelf overal mee naar toe….. Hoe zou het zijn om echt anders met situaties om te gaan. Het zelfvertrouwen te voelen om het radicaal anders te doen. Geen getwijfel meer, maar echt LEVEN!

Barbara

TIJDENS ONS SEMINAR GA IK MET JOU JE ZELFVERTROUWEN OPBOUWEN.

Door middel van mijn zelfvertrouwen model, een oefening en duidelijke inzichten ga je zien hoe je het ook anders kan doen. Geen trucjes, maar ervaren wat echt jouw kracht is. Hierdoor zullen jouw gevoelens niet meer met je aan de haal gaan en hebben ze ook geen invloed meer. Dit geeft je de vrijheid om alles aan te pakken wat jij wil!

DIEDERIK: LOVE COACH

 

“Love yourself” It is important to stay positive because beauty comes from the inside out

BARBARA: PSYCHOLOOG

“Love yourself”

Het is heel makkelijk open kaart te spelen omdat ik dit zelf ook doe. Hierdoor weet ik mensen te raken en de vinger op de zere plek te leggen”

DIEDERIK: LOVE COACH

“Love yourself. Hij heeft duizenden vrouwen succesvol gecoached”

Barbara: Psycholoog

“I think for any relationship to be successful, there needs to be loving communication, appreciation, and understanding.”

BARBARA: PSYCHOLOOG

Coach en trainer TV-coach & psycholoog bij RTL Temptation Island Ben ik te min Help mijn man heeft een Hobby Wat je ziet ben jezelf Het beste idee van Nederland Wat zou je doen met die poen? Connectie Mijn leven in puin Een goede buurt De slechtste chauffeur van Nederland Diagnose gezocht EO – Face to Face

Testimonials

“Boek is super! Date Nr 4 met dezelfde heer!!! Heb hersteld wat ik date Nr 3 zei dankzij boek ... lijstje weg...nogmaals dank je wel! Ook 6 weken gestopt met roken! Blij dat het boek nu uit is.! Nieuwe handleiding ”

Selma Ergun

Horecamedewerkster

“Duidelijk, verhelderend, inzichtgevend maar vooral een openbaring. Het is allemaal niet zo ingewikkeld, we maken het ingewikkeld. Daten wordt door Diederik weer leuk en ontspannen! Had ’t boek overigens binnen 2 dagen uit!”

Sabrina van Westerlaak

Begeleider bij Gedrachtsproblemen

“Hij staat altijd voor mij klaar en geeft mij duidelijk en zeer direct advies hoe een man denkt”

Joyce Humblet

“Diederik van Maren wat een geweldig boek! Alles heel direct & open beschreven met een vleugje humor. Ik heb het gevoel dat ik jou en mannen beter heb leren kennen. Een aanrader voor iedere (single) vrouw!”

Chareen Zinhagel

Docent Nederlands

“Hij staat altijd voor mij klaar en geeft mij duidelijk en zeer direct advies hoe een man denkt”

Pascalle van Kessel

Onderneemster

Wil graag iets met je delen.

Ik heb je boek gelezen. Voor mij is dat een unicum. Headliner in de krant van vandaag: Wonder voltrekt zich in Breda. Tamara Puffer heeft een boek uitgelezen. Tot nu toe heb ik namelijk geen boeken uitgelezen, want de schrijfwijze kon mij niet meenemen in het verhaal en dan haak ik af. Ik kom meestal niet verder dan de eerste paar bladzijde en ben er dan klaar mee.
Waarom? Als ik na moet gaan denken kost het me meer energie dan het me oplevert.

Je raadt het al.
Ik heb je boek uitgelezen.

Mijn mind zou dit boek niet als eerste van de plank hebben gehaald, maar als mijn
hart iets ingeeft dan wordt het een ander verhaal.

Dank je wel Diederik voor het schrijven van dit boek en je bijdrage aan mijn ontwikkeling hierdoor.

Ben verwonderd.

Tamara Puffer

“Vandaag op het strand het boek in 1 dag uitgelezen... met een grote glimlach begonnen en met nog grotere geëindigd! Wat een prachtig boek, mijn complimenten! Je openheid en directheid waardeer ik...en met humor geschreven.

Marjon Jak

Ambulante Begeleidster

“Dit heeft mij zo geholpen, ik begrijp nu hoe mannen denken tijdens het daten, inmiddels ben ik ten huwelijk gevraagd en ga in 2018 trouwen”

Andja B.

Marketing manager

“Damnnn.... wat een leuk boek! Mijn puberzoon zat me maar wat stom aan te kijken! Als ik weer eens zat te lachen om de herkenbaarheid! Leuk, uniek, puur, grappig, leerzaam, herkenbaar!! Zo kan ik je boek wel omschrijven”

Chantal Donners

Presentatrice

“Zo nuchter en recht voor zijn raap had ik het nog nooit gehoord”

Manouche Kemper

Onderneemster

Programma: The LOVE SHOW

Zondag 3 juni 2018

12.15 – 17.00 12.15 – 13.00 *

Ontvangst, registratie, koffie en thee

DEEL 1

13.00 – 13.30 * Diederik van Maren Hoe kan je handiger daten? De trucjes die mannen gebruiken gaan we delen Hoe kan je meer mannen aantrekken? Hoe ga je weer in de liefde geloven? 13.30 – 14.30 * Barbara Nanninga Beter inzicht in jezelf en 100% meer zelfvertrouwen Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen opbouwen? Unieke oefening, d.m.v. het “zelfvertrouwen model” Dit “model” geeft je de vleugels zodat de energie gaat stormen nu ga je echt leven 14.30 – 14.35 * Entertainment

Programma: The LOVE SHOW

Zondag 3 juni 2018

 

  14.35 – 15.00 * Barbara Nanninga & Diederik van Maren – Q&A’s Iedereen krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen Interactie met alle deelnemers Jullie, jij, alle vrouwen staan in ons middelpunt 15.05 – 15.30 * Pauze

DEEL 2

15.30 – 15.35 * Entertainment 15.35 – 17.00 * Diederik van Maren Dating Power BOOST   1,5 uur lang op het puntje van je stoel! We gaan lachen 🙂 , we gaan huilen…. De keiharde waarheid van de dating wereld blootgelegd Ik ga je leren hoe jij daten weer super leuk gaat vinden!

We gaan met z’n allen knallen!

Let op:

“Er zijn voor dit seminar slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De kaartverkoop is nu gestart en vliegen de deur uit” 34% van Premium kaarten zijn verkocht 42% van De Lux zijn verkocht Dus wees er snel bij want op = op!

Tickets

De Lux € 58,-

Premium € 68,-

FIGI Theater Zeist Inclusief koffie en thee bij aankomst Inclusief werkboek Bestel je tickets nu!

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.