‘Als je normaal doet loopt het allemaal wel vanzelf…’

Was het maar zo simpel en liep het maar altijd zo eenvoudig. En toch hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Ik ga je uitleggen hoe en wat je wellicht kan veranderen om je doel te bereiken. Want laten we wel zijn, als je een leuke man hebt ontmoet en het klikt, dan wil je hem vaker zien en hoop je dat hij er ook zo over denkt.

Hierbij een aantal tips om het simpel te houden waarmee je zeker resultaat zult gaan boeken.

We appen wat af, dus ook met onze dates. Zijn daar regels voor? Niet echt. Maar er zijn er wel een paar te bedenken die vanzelf spreken zoals: reageer binnen een tijdsbestek dat jij ook prettig zou vinden. Niet persé binnen vijf minuten, maar drie dagen later is traag en komt als ongeïnteresseerd over. En altijd één appje sturen en er eentje ontvangen ☺.

Voorkom een suffe conversatie dus stel geen suffe vragen.

‘Wat ben je aan het doen?’

‘Ga je nog iets leuks doen?’

Daar krijgt niemand het warm van. Ga op zoek naar gemeenschappelijke interesses en heb het daar over. Ik noem maar wat: kitesurfen, vogels spotten, theater, snowboarden of welk leuke concert is er in de Ziggo Dome?

Reageer enthousiast maar duik niet er niet bovenop (bewaar dat maar voor in bed). Jij zou het ook niet relaxed vinden als iemand de hele dag voor je deur staat of je continu berichtjes stuurt. Of al je foto’s op social media gaat liken en overal ‘lieve’ opmerkingen bij plaatst.

Laat hem weten dat je hem leuk vindt, dus ga geen spelletjes spelen. Heel simpel: vind je hem leuk? Zeg dat dan ook tegen hem.

‘Ik vind je leuk.’

Hoe moeilijk kan dat zijn?

Ga vooral geen “Playing hard to get’ spelen. Dat is kansloos zoals ik heb aangegeven in mijn boek. De liefde is geen spel.

Wees creatief. Zolang je nog geen relatie hebt zit je nog in de datingfase, jullie zijn beiden nog aan het aftasten, iedere keer dat je elkaar ontmoet. Verzin iets leuks om te gaan doen en geef hem de mogelijkheid om inititatief te nemen. Ga samen koken, iets met elkaar ondernemen werkt verbindend. Bezoek eens een TedX of ga naar je favoriete tentje voor koffie met worteltaart. Vind een leuk festival en ga lekker dansen bij die ene geweldige DJ. Zoek een nieuw restaurantje, spring op je mountainbike en haal een frisse neus. Of ga lekker chillen op de bank met Netflix & kaarsjes. Als je maar een beetje afwisselt, zo heb je het fijn en gezellig en je leert elkaar beter kennen. Het hoeft allemaal niet ingewikkeld, duur of een hoop poeha te zijn.

Waar het hier om gaat dat hij ziet dat je een vrouw bent die hij eigenlijk niet mag laten lopen, je bent te leuk en hebt allerlei kwaliteiten. Je hebt energie, maar kunt ook chillen. Je bent sexy, verstandig, je oordeelt niet, je bent ambitieus en je staat er voor open om samen een dreamteam te vormen.

En JA!, het is mogelijk, ik zie het iedere dag gebeuren, kijk zelf maar om je heen.

Als je het maar simpel houdt, succes ☺

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest