Een player is over het algemeen een leuke, charismatische man die optimaal van het leven geniet. Een ware Don Juan voor wie de vrouwen in de rij staan, hij heeft het voor het kiezen. En dat is precies wat hij van het leven wil: zoveel mogelijk vrouwen ontmoeten en dus ook niet snel overgaan tot een commitment. Doordat hij intussen geoefend en ervaren is, en op dit gebied veel zelfvertrouwen heeft trekt hij almaar meer vrouwen aan. Dus ook jou en dan wil hij meestal maar één ding, en dat is jou zo snel mogelijk het bed in krijgen zonder daar echt moeite voor te doen. Bovendien heeft hij continu de bevestiging nodig dat hij ook werkelijk die Don Juan is dus hij zal er niet mee stoppen en almaar met verschillende vrouwen daten.

Je bent bij een player dus nooit de enige, al is hij er een meester in om jou dat idee wel te geven.

Je voelt je een prinses bij hem, the one and only, want hij weet hoe hij het spel moet spelen. Als hij wat eerlijker zou zijn, dan gaf hij je de ruimte om zelf te bepalen of je met die man door wilt of niet. Maar hij pakt je in, en staat niet open voor jouw gevoelens, ook niet als dat twijfels zijn. Hij zal je in ieder geval niet zeggen dat hij alleen maar uit is op een spannende avond en allesbehalve iets serieus wil. Dat is het lastige bij een player. Dat maakt hem mysterieus en dus nog spannender.

Het is dus aan jou om het spel te door te hebben voordat je hart gebroken is.

Zodra jij ook maar een heel klein beetje ‘this is to good to be true’ voelt en ergens een alarmbelletje hoort rinkelen, draai het dan om en neem de regie over. Zijn doel is om je snel in bed te krijgen, daar laat je hem dan even op wachten. Een man die echt goede intenties met je heeft wil graag wachten tot jij aangeeft wanneer het zo ver is. De player wil dat meestal niet en gaat er liever  vandoor. Neem dan met opgeheven hoofd afscheid en wees trots op jezelf. (Tenzij je natuurlijk gewoon zin hebt in een avondje seks, ga dan vooral je gang en doe je voordeel met zijn charme en ervaring.)

Wat je kunt doen om hem te ontmaskeren is proberen om een wat dieper gesprek met hem aan te gaan.

Om te kijken of hij echt geïnteresseerd is in wat je doet, hoe je denkt, waar je je mee bezig houdt. Grote kans dat hij tot vervelens toe niet luistert en het gesprek steeds overneemt. Hij wil helemaal niet weten hoe jouw leven eruit ziet. Iets later, als je toch een soort relatie met hem begint, zal hij je familie en vrienden niet willen ontmoeten. Uit pure desinteresse, maar ook omdat hij simpelweg gaan tijd heeft. Hij heeft zijn handen vol aan al die andere vrouwen.

Wil een player dan nooit een serieuze relatie?

Jazeker, ook players worden verliefd. Zodra hij voelt dat jij waarde kunt toevoegen aan zijn leven zal hij snel van koers veranderen. Hij zal je vaker willen zien en meer interesse tonen. Zorg wel, zoals ik in hoofdstuk 10 van mijn boek (Creëer je eigen leven) schrijf, dat je doorgaat met je eigen ding en dat jij de baas bent over je agenda. Hou de regie in handen en de player zal heel graag, stap voor stap, deel gaan uitmaken van jouw mooie leven.

 

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest