Wat te doen met een man met wie het maar moeilijk afspreken is?

Wekenlang zit je met hem te chatten, je blijft zelfs nog naar hem hunkeren ook al heeft hij net een afspraak op het laatste moment afgezegd. Je wilt hem gewoon zien, hij heeft iets, je weet niet precies wat. En naarmate hij minder van zich laat horen, wordt jouw verlangen sterker. Hij heeft het druk met werk (dat begrijp jij natuurlijk), hij heeft nog wat gedoe met zijn ex, hij twijfelt omdat jullie niet dicht bij elkaar wonen, hij zit even niet lekker in zijn vel. Je accepteert ze allemaal, die flauwekulsmoezen.

Dan is de grote vraag: wil je eigenlijk wel echt je kostbare tijd en leuke gezelschap aan deze man geven?

En zo ja, waarom wil je dat? Hij is duidelijk niet zo leuk als je wel denkt. Zijn het die prachtige foto’s waarbij je zit te zwijmelen? Is het je eigen beeld dat je van hem hebt geschapen (waar je per slot van rekening tijd genoeg voor hebt)?

Dit is nog maar het begin, of liever gezegd het pre-begin. Hoe zal het dan gaan als jullie een paar jaar bij elkaar zijn, mocht dat ooit zover komen? Het begin van een relatie moet lekker lopen. Lastige situaties, problemen en eventueel ruzies komen pas met de jaren, die horen er dan bij. Een dreamteam maakt nu eenmaal mooie momenten mee, maar moet ook stormen en orkanen kunnen overwinnen.

Dat hoort allemaal niet bij het begin, en zeker niet bij de mogelijkheid tot dat begin.

Je wilt dan geen gedoe, maar juist mooie, liefst geweldige momenten en daarmee leg je ook een basis voor een vervolg. Enne… achter iemand aanlopen gaan we natuurlijk helemaal niet doen.

Daarom heb ik in mijn boek het hoofdstuk De Snoepjeswinkel geschreven. Hiermee zorg je dat de mannen juist achter jou aanlopen. Die snoepjeswinkel werkt als je de pui opengooit, niet als je de deur op een kier zet. De grote keuze aan mannen geeft je ook meer zelfvertrouwen in de rest van het leven dus win-win!

Wat doe je dus als zo’n man loopt te sputteren en ingewikkeld doet?

Dan neem je een duik in je snoepjeswinkel en spreek je lekker met iemand anders af!

 

 

 

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest