TROUWEN OF SEX?

In het boek doet Diederik al zijn dating tips uit de doeken.
TROUWEN OF SEX? BESTELLEN

HET BOEK

Daten kan zo leuk zijn, maar het brengt ook een hoop dilemma’s met zich mee. Op basis van welke criteria selecteer je een potentiële man? Hoe benader je hem? Wat trek je aan tijdens je eerste date als je eenmaal een afspraak hebt gemaakt? Waar spreek je af? Wat drink je tijdens je eerste ontmoeting? Wat vertel je over jezelf? Of kun je beter degene zijn die vragen stelt? Is het comme il faut om na je eerste date te zoenen? Of misschien zelfs al seks te hebben? En hoe zorg je ervoor dat er een vervolgafspraak komt? In het boek doet Diederik al zijn dating tips uit de doeken. Zodat de ideale man voor elke single vrouw binnen handbereik ligt.

Reviews

“Duidelijk, verhelderend, inzichtgevend maar vooral een openbaring. Het is allemaal niet zo ingewikkeld, we maken het ingewikkeld. Daten wordt door Diederik weer leuk en ontspannen! Had ’t boek overigens binnen 2 dagen uit!”

Sabrina van Westerlaak

Begeleider bij Gedrachtsproblemen

Diederik ik vond je boek ook geweldig om te lezen! In één ruk uitgelezen en zo openhartig en vrolijk. Geeft inzicht in het “brein” van de man. Iedere vrouw moet je boek lezen. Door ander inzicht (wat vindt de man belangrijk en wat niet ) is de vrouw beter voorbereidt en kan ze daardoor op een veel relaxte manier een relatie aangaan met de man. Je boek veranderde mij.. Heel benieuwd naar je volgende boek.

Mieke Beernink

Praktijkondersteuner

Hi Diederik, ik heb je boek gisteren in de bus ontvangen. Nadat mijn 2 schatjes naar bed zijn gegaan, ben ik er heerlijk voor gaan zitten en in 1 ruk uitgelezen 🙊 Je boek is heerlijk nuchter, makkelijk leesbaar, herkenbaar en bovenal puur en de passie die je hebt beleeft aan het schrijven hiervan is ervan af te lezen. Heel mooi. Ik heb ook onwijs gelachen. Mijn complimenten!

Hakima Akhaloufi

Visagiste

Met heel veel plezier je boek snel uit gelezen ! 😀.. veel herkenning en leuke tips voor nieuwe ontmoetingen .. en moet zeggen nu ik mij deuren van mij snoepjes winkel heb open gezet.. het werkt echt. 😉.. leuke match s op tinder gehad, met een paar gesproken .. nog niet afgesproken maar wie weet komt dat ervan.. een boek om nog eens snel opnieuw te lezen .. dankje wel liefs ilona 🤗🌞🌸

Ilona Kruijt

Kinderyoga juf

BESTEL NU HET BOEK

TROUWEN OF SEX?

Gratis mini e-book Trouwen of Sex?

Meld je nu aan voor onze loveletter en ontvang een gratis mini e-book Trouwen of Sex?

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest